TV-INSPEKTION

Hvis du står med et kloakproblem, men har svært ved konkret at specificerer hvad der er galt, kan en tv-inspektion hjælpe dig med at finde frem til årsagen. Vi benytter os af vores moderne kamerasystem, som går ned og giver os et visuelt syn af, hvad der blokerer, eller er gået i stykker i røret. Kontakt os i dag hvis du har et kloakproblem, der skal løses.

​TV-INSPEKTION

Lokaliserer og dokumenterer fejl i din kloak

En TV-Inspektion sørger for vi hurtigt finder årsagen og løsningnen til dine kloakproblemer. Vi finder ligeledes skjulte brønde og kloakrør med vores kamera udstyr – dette sikrer at vi altid lokaliserer fejlen ordentligt. Dermed kan vi komme hurtigere i gang med at reparere problemet og sørge for at din kloak fungerer som den skal.

TV-inspektion bruges til lokalisering af genstande, faste aflejringer, rødder, sætningsskader, forskudte samlinger, rørbrud, eller rotteskader. Vi benytter moderne udstyr, der med stor præcision kan lokalisere fejl og skader på kloaksystemet.

Ved kloakrenovering og forsikringskader udfører vi TV-inspektion for at lokalisere og dokumentere fejl i kloakken. TV-inspektion kan også bruges som dokumentation af kloaksystemet ved ejendomshandel.

For din sikkerheds skyld er vi medlem af Byg Garanti, det betyder at du er dækket op til 150.000 kr. og i op til 3 år ved synlige skader, og i op til 10 år ved ikke synlige skader.

KONTAKT FOR TV-INSPEKTION

Kontakt Murermester Jørgen Christiansen ApS på telefon 28 11 88 37, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på murerarbejde eller totalentreprise. Du kan også skrive til vores e-mail, som er murer@post.tele.dk, hvis du ønsker flere oplysninger.

Få hjælp til alle former for kloakarbejde

    BILLEDER FRA INSPEKTION

    LÆS MERE OM

    LÆS MERE OM

    LÆS MERE OM