Rottebekæmpelse

Som kloakekspert ved vi fra erfaring, at rotter har det med at gennemtrænge huse og lejlighedskomplekser igennem kloaksystemet. Derfor tilbyder vi forskellige muligheder indenfor rottebekæmpelse, for at du undgår ubudne gæster. Læs mere forneden om hvad vi kan tilbyde dig. Kontakt os på mobil, mail eller ved at udfylde vores formular, så vender vi hurtigst muligt tilbage.

​ROTTEBEKÆMPELSE I ALLERØD, BIRKERØD OG FARUM

Hvis du har rotter på din ejendom, er det i de fleste tilfælde grundet af en eller flere skader på kloakken. Rottehullet skal lokaliseres før påbegyndelse af bekæmpelsen, og det kan gøres på følgende måder:

 • Røgprøve
 • Vandprøve
 • Tv – Inspektion

Vi tilbyder flere forskellige foranstaltninger der forhindrer, at rotter trænger ind i bygninger gennem kloak- og afløbssystemer. De mest brugte løsninger er

 • Rottesikring med manuel klap
 • Rottesikring med elektrisk drevet spyd

Vi bruger ikke gift, hvis problemet er inde i huset, da dette kan give lugtgener og sundhedsskadelige bakterier.  

Indikation på rotteforekomst:

 • Lugt
 • Huller
 • Ekskrementer
 • Lyde

Men der er flere måder at udføre rottesikring på. Få Murermester Jørgen Christiansen til at udarbejde forslag til afhjælpning af problemet – Vi er cerificerede rottespærremontør efter de nye regler.

Eksempel på rottespærrer: VA-godkendte TX11
Produceres i dimensionerne fra Ø100-200mm, herunder også til strømpeforet rør. Rottespærren er udført i rustfri stål.

Montage af rottespærren er et simpel indgreb og forgår fra terræn med montage-stang uanset dybde. Alle rottespærrer er med åben bund så der ikke opstår hindringer i bundløbet af brønden. Rottespærren er monteret med aftageligt vendbart spjæld så den kan monteres både i tilløbs- og afløbssiden.

Du kan trygt vælge os, vi er medlem af Byg Garanti, sådan at du er sikret op til 150.000 kr. Og du er sikret i op til 3 år ved synlige fejl, og i op til 10 år ved ikke synlige skader. 

Kontakt Murermester Jørgen Christiansen ApS på telefon 28 11 88 37, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på murerarbejde eller totalentreprise. Du kan også skrive til vores e-mail, som er murer@post.tele.dk, hvis du ønsker flere oplysninger.

Få hjælp til alle former for kloakarbejde

  LÆS MERE OM

  LÆS MERE OM

  LÆS MERE OM