Murermester

Søger du en murermester, som kan tage sig af dit murerarbejde og hele byggeriet/renoveringsarbejdet hvis det er nødvendigt, er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder totalentreprise, hvis du har behov for flere faggrupper ind over dit projekt. Med vores mange års erfaring, kan vi håndterer samtlige opgaver uanset størrelsen. Ring til os på mobil 28 11 88 37 eller skriv til os og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

​MUREMESTER I ALLERØD, BIRKERØD OG FARUM

​Vi udfører alle former for murerarbejde, herunder nybyggeri, tilbyggeri og renovering, og det kan være både små opgaver og store projekter. Udover murerarbejde tilbyder vi totalentrepriser i forbindelse med byggeri og renovering. Dertil kommer, at vi er autoriseret kloakmester.​

 

MURERMESTER UDFØRER BÅDE MURERARBEJDE OG TOTALENTREPRISER

​Vi opfører nye huse i totalentrepriser, hvor vi står for alt murerarbejde, og hvor vi varetager kontakten med de øvrige fagentrepriser, således du ikke skal bekymre dig om den løbende koordinering. Vi kan også stå for totalentrepriser, hvis der er tale om mindre opgaver, men hvor der skal inddrages andre faggrupper end vores mureramester.

En del af vores murerarbejde går ofte ud på at foretage ud- og indvendigt pudsearbejde, opsætning af fliser og klinker, betonrenovering samt facaderenovering, herunder sandblæsning, pudsning og filsning. Vi kan endvidere tilbyde at stå for alle former for tagarbejde samt for montering af letbeton og elementer.​

Ydermere er vi medlem af Byg Garanti, det gør at du kan være helt tryg ved at handle med os. Du er dækket op til 150.000 kr. og i op til 3 år ved synlige fejl og i op til 10 år ved ikke synlige fejl.

 

MURERMESTER MED STOR ERFARING INDEN FOR ALLE TYPER AF MURERARBEJDE

​Murermester Jørgen Christiansen i Allerød, Birkerød og Farum har i det hele taget stor erfaring med alle typer af murerarbejde og totalentrepriser. Alle vores ti medarbejdere har endvidere gode og relevante uddannelser. Desuden kommer vi til tiden, og vi leverer til tiden. Vores kunder er med andre ord vores fokus.​

KONTAKT MURERMESTER JØRGEN CHRISTIANSEN

Kontakt Murermester Jørgen Christiansen ApS på telefon 28 11 88 37, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på murerarbejde eller totalentreprise. Du kan også skrive til vores e-mail, som er murer@post.tele.dk, hvis du ønsker flere oplysninger.

Få hjælp til alle former for murerarbejde

    LÆS MERE OM

    LÆS MERE OM

    LÆS MERE OM