Kloakmester

Som autoriseret kloakmester har vi mange års erfaring på bagen, det gør at vi står med de rigtige værktøjer og teknikker, til at kunne håndtere din kloakopgave uanset opgavens omfang og kompleksitet. Der kan være mange grunde til at kontakte en kloakmester, men vigtigheden er, at arbejdet bliver gjort ordentligt og du som kunde kan føle dig tryg i dit valg og være tilfreds med det endelige resultat. Vi sørger for du får den kloakmester du fortjener. skriv eller ring til os, så finder vi sammen en løsning på dit projekt.

​KLOAKMESTER I ALLERØD, BIRKERØD OG FARUM

AUTORISERET KLOAKMESTER

Murermester Jørgen Christiansen er autoriseret kloakmester, og vi udfører alle former for kloakarbejde i blandt andet Allerød, Birkerød og Farum. Vi er naturligvis medlem af både Byggeriets Kvalitetskontrol og Dansk Byggeri, hvilket er din garanti for et korrekt udført kloakarbejde.

Kloakarbejde fra en kloakmester handler om etablering, renovering, vedligeholdelse og reparation af kloaksystemer. De fleste kloakker kan holde i årevis, men når noget går galt, er det sjældent, at man selv kan ordne problemet. Dertil kommer, at det kræver autorisation at udføre kloakarbejde.

 

FORSTOPPELSE, ROTTER OG LUGT ER OFTE ÅRSAG TIL AT TILKALDE KLOAKMESTER

​Nogle af de problemer, som vores kunder oplever, når de bestiller en kloakmester, kan være lugtgener fra deres afløb. Der kan også være problemer med rotter, og i værste fald kan det føre til skader i kloakken. Desuden kan der være brud i kloakrørene eller forstoppelse i de mindre afløbsrør.

Der kan endvidere opstå problemer med blandt andet regnvand på ens grund, selvom der ikke tidligere har været problemer, men der kommer mere nedbør i dag end før i tiden. Det kan føre til skader på huset, hvis der permanent ligger vand omkring husets sokkel. I så fald kan vi lave omfangsdræn eller etablere faskiner. Vi kan også etablere og vedligeholde nedsivningsanlæg, olie og fedtudskillere samt mini-renseanlæg i det åbne land.

Vi er medlem af Byg Garanti, det er vi for at sikre dig som kunde. Du er dækket op til 150.000 kr. og i op til 3 år ved synlige skader og 10 år ved ikke synlige skader. 

Kontakt Murermester Jørgen Christiansen ApS på telefon 28 11 88 37, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på murerarbejde eller totalentreprise. Du kan også skrive til vores e-mail, som er murer@post.tele.dk, hvis du ønsker flere oplysninger.

Få hjælp til alle former for kloakarbejde

    LÆS MERE OM

    LÆS MERE OM

    LÆS MERE OM