Entreprise

Som håndværkerfirma er vi autoriseret indenfor kloakhåndtering og kan klare samtlige kloakopgaver. Vi har dog efterhånden fået et godt kendskab til håndværkerbranchen og kan derfor godt stå for entreprise, rådgivning og vejledning, hvis der er behov for det. Undgå selv at står for koordineringen og planlægningen, vi sørger for at finde de rette håndværkere for dig og dit projekt. Kontakt os i dag, så finder vi sammen en løsning på dit projekt.

​ENTREPRISE I ALLERØD, BIRKERØD OG FARUM

Murermester Jørgen Christiansen kan udføre byggeri og renovering i en entreprise. Når du benytter os til en entreprise, står vi for al kontakt og løbende koordinering med de øvrige fagentrepriser som for eksempel malere, tømrere, elektrikere og VVS-installatører. Vi kan selv udføre kloakarbejde, da vi er autoriseret kloakmester.

Vi har derved varetage opførelse af nybyggeri, men også af tilbyggeri. Desuden kan vi varetage ombygninger og renoveringer af ældre ejendomme. Vi kan i det hele taget stå for både en meget lille og en meget store entreprise i blandt andet Allerød, Birkerød og Farum.

 

VI RÅDER OG VEJLEDER NÅR VI VARETAGER EN ENTREPRISE

​Vi hjælper med råd og vejledning, når vores kunder skal tage stilling til valg af materialer, farver og design eller arkitektur. Derved sikrer vi, at vores kunder får tilbudt den bedste løsning, inden vi fremsender et tilbud på en entreprise. Vi har med andre ord vores kunder i fokus, således vores byggeri følger kundernes ønsker, behov og økonomiske rammer.

Vi har opnået solid erfaring til at kunne stå for en entreprise. Vores ti medarbejdere har også en solid erfaring, ligesom de naturligvis har de relevante uddannelser. Dertil kommer vores gode netværk af fagentrepriser.

Vi er medlem af både Byggeriets Kvalitetskontrol og Dansk Byggeri. Det er din særlige garanti for, at vi udfører en korrekt og retmæssig entreprise. Vi lægger i det hele taget stor vægt på kundernes tryghed og tilfredshed.

Ydermere så er vi medlem af Byg Garanti for din skyld. Du er derfor dækket op til 150.000 kr. pr. byggesag, op til 3 år ved synlige skader, og op til 10 år ved ikke synlige skader. 

 

KONTAKT OS FOR ENTREPRISE ARBEJDE

Kontakt Murermester Jørgen Christiansen ApS på telefon 28 11 88 37, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på murerarbejde eller totalentreprise. Du kan også skrive til vores e-mail, som er murer@post.tele.dk, hvis du ønsker flere oplysninger.

Få hjælp til alle former for murerarbejde

    LÆS MERE OM

    LÆS MERE OM

    LÆS MERE OM