Belægningsarbejde

Står du med et belægningsarbejde der skal ordnes, kan du trygt betro dig vores professionelle, kvalitetsbevidste arbejde. Vi kan blandt andet hjælpe dig med ny indkørsel, terrasse eller kantsten som skal lægges. 

​BELÆGNINGSARBEJDE I ALLERØD, BIRKERØD OG FARUM

Hvis du står med et projekt der både kræver kloakhåndtering og belægning så undgå at indblande flere interessenter. Kontakt os og fortæl om dit belægningsarbejde, så finder vi en løsning der passer perfekt til dig.

ASFALT ELLER BELÆGNINGSSTEN

​Murermester Jørgen Christiansen udfører belægningsarbejde af enhver art i for eksempel Allerød, Birkerød og Farum. Vores belægningsarbejde kan bestå af asfalt eller belægningssten. Og vi kan naturligvis lægge alle slags sten, granit og fliser. For din skyld, så er vi medlem af Byg Garanti. Det gør at du er dækket op til 150.000 kr. og op til 3 år ved synlige skader og op til 10 år ved ikke synlige skader.

 

ALLE FORMER FOR BELÆGNINGSARBEJDE AF VEJE OG INDKØRSLER

​Belægningsarbejde kan udføres i forbindelse med etablering af en ny have, men også en ny indkørsel. Desuden udfører vi belægningsopgaver i forbindelse med veje, stier, terrasser, indgangspartier og parkeringspladser. Vi kan endvidere udføre belægningsarbejde i forbindelse med kloakarbejde, murerarbejde eller jord- og betonarbejde. På den måde kan vi for eksempel ordne kloak og indkørsel på samme tid, så du slipper for flere håndværkere.

 

PROFESSIONEL BELÆGNINGSARBEJDE TIL KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

Murermester Jørgen Christiansen har efaringen og kompetencerne til at lave dit belægningsarbejde, hurtigt og effektivt. Det er selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvaliteten. Så skal du have en ny indkørsel, terrasse, kantstene, parkeringspladser, eller hvad det end måtte være. Så er Murermester Jørgen Christiansen det rigtige valg. Kontakt os i dag og hør mere om hvad vi kan gøre for dig. 

VI HAR LANG OG SOLID ERFARING MED BELÆGNINGSARBEJDE

​Vi har med andre ord en stor og solid erfaring inden for belægningsarbejde, herunder jord- og betonarbejde. Vores ti medarbejdere har også god erfaring, ligesom de har de relevante uddannelser til at udføre vores arbejdsopgaver. ​Derudover er vi medlem af både Byggeriets Kvalitetskontrol og Dansk Byggeri. Det er din ekstra garanti for at vi udføre et korrekt og ordentligt belægningsarbejde. Vi lægger i det hele taget stor vægt på kundernes tilfredshed. Derfor er det også naturligt for os at komme til tiden og levere til tiden. Kontakt Murermester Jørgen Christiansen ApS på telefon 28 11 88 37, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på murerarbejde eller totalentreprise. Du kan også skrive til vores e-mail, som er murer@post.tele.dk, hvis du ønsker flere oplysninger.  

Få hjælp til alle former for murerarbejde

    LÆS MERE OM

    LÆS MERE OM

    LÆS MERE OM